Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Torvalla

Läsartext
Föreningsliv: PRO-vetarna

Detta är en läsartext.

Trion som fixade segern till Torvalla, från vänster Jan Wrang, Herbert Almgren och Erik Rääf. Foto: Maj-Britt Karlsson

Annons

PRO Jämtlands distrikt genomförde sin årliga PRO-vetartävling den 24 september i IOGT:s Ordenshus i Brunflo. För själva arrangemanget stod PRO Torvalla, segrare 2019.

12 lag från distriktet ställde upp i denna populära och svåra frågetävling. Kniviga frågor att besvara inom två minuter, där det gällde för var och en att hala fram sina kunskaper ur hjärnvindlingarna. Ingen lätt sak för oss seniorer som ibland behöver lite betänketid. Tävlingen bestod av trettio frågor inom tio olika kategorier, allt från idrott till nobelpris.

Annons

Annons

Torvallas lag bestod av Erik Rääf, Herbert Almgren och Jan Wrang, tre herrar med vida kunskaper som kammade hem segern med 22 poäng. Närmast följda av Oden, Körfältet och Leva Livet.

Publik saknades denna gång men många funktionärer jobbade idogt för att allt skulle fungera. Sören Möller skötte mikrofonen och Richard Didriksson såg till att alla resultat kom upp på storbildsskärmen.

Det goda och viktiga fikat ordnades av två damer från PRO Brunflo. Stort tack till alla som hjälpte till att genomföra vår tävling på ett bra sätt! Nu ser vi fram emot Regionmästerskapet som går av stapeln 21 oktober.

Maria Frank

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy