Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lit-Häggenås

Läsartext
Föreningsliv: Lits hembygdskör

Detta är en läsartext.

Efter det ”hopkrympta” året 2020, då coronaviruset satte käppar i hjulet för nästan all körverksamhet, hade Lits Hembygdskör årsmöte i september 2021 i Kyrksalen i Lit.

I verksamhetsberättelsen för det gångna året kunde konstateras att många av de vanliga körframträdandena blev inställda, till exempel körsång vid majbrasan, sång på nationaldagen och midsommardagen. Under hösten deltog några ur kören vid minnesgudstjänsten i Lits kyrka tillsammans med Häggenås kör med Inga Lena Eriksson som körledare.

Annons

Annons

I september 2020 avtackades Martin Schiffer som hade slutat sin tjänst på våren. Körens förhoppning är att körledare, tillika kantorstjänsten i Lit snart blir tillsatt!

Vid årsmötet valdes Lars Eurenius som vice ordförande, Bodil Nilsson som sekreterare och Monica Eurenius som kassör. Mötet avslutades med god smörgås samt kaffe och te.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy