Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Föreningsliv: SPF seniorerna Frösön

Detta är en läsartext.

SPF Seniorerna på Frösön njöt av surströmmingen. Här några glada medlemmar som väntar på sin tur till buffén. Foto: Majvor Enström

Annons

Frestande dofter, tyckte vi 35 medlemmar som samlats på restaurang Hos Andreas Frösö Strand den 31 augusti, för att avnjuta årets surströmming. Andreas med personal hade dukat till fest och buffévagnen var välfylld.

Ordförande Majvor Enström hälsade välkommen och informerade om dagens arrangemang för att coronasäkra.

Det gavs också en kort information om pågående och planerade aktiviteter i föreningen:

Annons

Annons

• Boule- och tisdagsträffarna fortsätter i utemiljö, i första hand september månad ut.

• DM i bridge spelas den 22 september. Anmälan görs till Göran Kullberg.

• Kurser/cirklar som planeras i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan.

• Ärenden som avhandlats i pensionärsråden, Regionala (RPR) respektive Kommunala (KPR), där föreningen är representerad. Protokoll finns på hemsidan.

• Kommande medlemsträffar.

Så var det dags att, i tur och ordning, ta plats i kön till buffén för att förse sig med läckerheterna. Med god aptit och idel glada miner avnjöts strömmingarna med tillbehör och tillhörande dryck. Rummet fylldes snabbt av ett härligt sorl som endast avbröts av en gemensam hyllningssång till ”Burkarna i Norrland” (melodi; Flickorna i Småland). Till kaffet serverades en gobit.

Efter några timmars trevlig samvaro och med goda betyg till årets surströmming, avslutades festen. Den 21 september, samma tid och plats, är alla medlemmar och medföljande varmt välkomna till underhållning med Anders Eliasson (medlem i Marmeladorkestern), förtäring och lotteri.

Majvor Enström

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy