Annons

Annons

Annons

Annons

Strömsund

Läsartext
Föreningsliv: SPF seniorerna Vattudalen

Detta är en läsartext.

Äntligen, var det nog många som tänkte och kände när månadsmötet blev av efter över ett och ett halvt års väntan på grund av pandemin.

Drygt 60 personer kom och mötet inleddes av vår nye ordförande, Staffan Oscarsson, som lämnade en hel del information. Sedan informerade Monica Hjertner, om dels en resa den 18 september till Skansen i Alanäs och uppöver, och dels om kommande program på möten under hösten. Allt beroende på pandemins utveckling.

Annons

Annons

Vidare berättade Jan-Ola Bergqvist och Bernt Nygren lite om KPR och även om problem som kommer när fotvården stänger vid årsskiftet. Ytterligare information lämnades av Roland Bredin, om vår bouleverksamhet och Sola om planerad kurs i HLR med hjärtstartare, vilket ställdes in förra våren.

Vår kassör Urban Olofsson kommer att ordna med möjlig betalning av inträde och lottköp genom Swish, efter önskemål från medlemmar. Kontanter kommer givetvis att också gälla i fortsättningen.

Efter all information serverades kaffe med god stut och kaka. Det märktes av sorlet att det var länge sedan man träffades på grund av restriktionerna. Sedan satte sig vår egen kapellmästare och körledare, Kurt Ericsson, vid pianot och ledde uppskattad allsång med idel kända melodier.

Alla verkade nöjda över dagen och ser nu fram mot kommande månadsmöten, den 28 september, 26 oktober och 30 november.

Berit Ericsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan