Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Avtalskonflikten på Östersunds sjukhus

Insändare
Insändare: SD: Vi vill ha dialog med personalen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Vi ställer oss inte bakom den bild om osund intern kultur på Östersunds sjukhus som Centerpartiet förmedlar", skriver företrädare för Sverigedemokraterna som efterlyser en dialog med personalen på sjukhuset. Foto: Ulrika Andersson.

Annons

Svar från SD angående insändare i LT 8 oktober ”Regionpolitiker - ge personalen svar”

Inledningsvis vill vi vara tydliga med att vi inte ställer oss bakom den bild om osund intern kultur på Östersunds sjukhus som Centerpartiet förmedlar i brevet till sina medlemmar.

Annons

Däremot ställer vi oss bakom all den personal som jobbar hårt för att ge god vård till länets invånare. Vi sverigedemokrater har utrymme i vår budget för satsningar som är ämnade att göra vårdyrket mer attraktivt och lönsamt för personalen.

Annons

Vi är genuint intresserade av att skapa en dialog med vårdpersonalen på sjukhuset för att få en mer nyanserad bild av hur läget är på sjukhusets alla avdelningar. Vi vill lyssna direkt på dem som utför vården och vi nöjer oss inte med den version som förmedlas av media, tjänstemän och politiker. Vi välkomnar de vårdgivare som vill berätta för oss om sin vardag.

Vi tror att det finns en stor samlad kunskap om svårigheter såväl som goda idéer för hur verksamheten ska kunna förbättras.

SD Region J/H

Ronny Karlsson

Marcus Danielsson

Anette Rangdag

Bengt åke Arendolf

"

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy