Annons

Annons

Annons

Annons

Hammerdal

Läsartext
Föreningsliv: SPF Utrikes Hammerdal

Detta är en läsartext.

På "scenen" står Marianne Eriksson, Fyråsbo (egentligen Solbergsbo) och hälsar välkommen. Foto: Karin Haxner

Annons

I coronapandemins spår har SPF Utrikes Hammerdal inte kunnat träffas sedan årsmötet i slutet av februari. Äntligen kunde vi träffas utomhus!

Första gången var veckan efter midsommar, när det var som allra hetast. Vi träffades utanför Fyrås föreningshus, där det finns en alldeles nyinvigd boulebana. Vi spelade boule, umgicks och fikade. 19 medlemmar kom, trots hettan! Vår instruktör var den erfarne boulespelaren Stig Valberg.

Annons

Annons

Onsdagen den 8 juni var det dags för en ny bouleträff, den här gången i Hammerdal, där vi fick låna PRO:s fina boulebanor. Då var det betydligt kallare och betydligt färre som kom – men vi blev trots allt nio personer. Många av oss som spelade var helt oerfarna men började nu så sakteliga komma in i spelet, och ett visst spelberoende börjar sakta smyga sig på. Även den här gången var Stig Valberg maestro. Och naturligtvis fikade vi – vi var ju tvungna att dryfta livet med varandra.

Livet har ju verkligen förändrats för oss åldersrika. Det kommer att bli fler bouleträffar för SPF:arna på boulebanorna i Hammerdal. Stort tack till Stig som ställer upp!

Och tack till Marianne Eriksson och Ingrid Hemmingsson som tog initiativet till den första bouleträffen i Fyrås.

Karin Haxner

Annons

Annons

Till toppen av sidan