Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Magstarkt att visa hovets juveler

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Drottning Silvia med några av sina ovärderliga juveler. Det kanske inte var rätt tillfälle av SVT att visa upp den mitt under coronakrisen, anser Bertil Paulson. Foto: Lise Åserud

Annons

Härom kvällen fick Svenska folket vara med när det kungliga hovet bjöd in tv-tittaren till den kungliga skattkammarens ovärderliga rikedomar.

Detta mitt i den största ekonomiska kris som världen upplever med massdöd förödande konkurser, arbetslöshet och ångest inför framtiden,

I en värld på väg mot stora umbäranden med åtföljande ekonomisk kris valde SVT, utan respekt för den situation som världen och den enskilda människan befinner sig i, att tillsammans med hovet visa upp det enorma överflödet av ovärderliga smycken. En skattkammare som vi fick veta överträffar de flesta samlingar som den övriga världen kan visa upp.

Annons

Var fanns att finna den förståndiga person inom hovet som kunde fått stopp på eländet och vem inom SVT förpassar i dag skyndsamt programmet in i mörkrets försonande famn.

Bertil Paulson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy