Annons

Annons

Annons

Annons

Järpen

Läsartext
Föreningsliv: SPF Västjämtland

Detta är en läsartext.

Dragspelaren och underhållaren Lill-Bengt Bergslid underhöll på ett trivsamt sätt vid SPF Västjämtlands årsmöte i Järpen. Foto: Torsten Lind

Annons

Nya medlemmar och en positiv framtidssyn på föreningens verksamhet genomsyrar SPF Västjämtland som hade årsmöte på Järpens kapell för kort tid sedan med drygt 40-talet medlemmar.

Det blev en trivsam tillställning med underhållning av Lill-Bengt som spelade upp gamla godbitar som Elvislåtar och Jularbo. Att han också kan berätta anekdoter och ge ett trivsamt mellansnack gav han prov på.

Annons

Annons

Innan årsmötesförhandlingarna hölls en minnesstund och tyst minut för de medlemmar som avlidit och där ordförande Torsten Lind läste en dikt av Dan Andersson.

Vid årsmötet avgick efter 14 år ordförande Torsten Lind. Svårigheterna har varit att hitta en efterträdare, men årsmötets ordförande, John Bruno Jakobsson kunde klubba fast att styrelsen utgör en interimsstyrelse som försöker hitta en ny ordförande. Styrelsen består nu av Berit Söderholm, Marianne Thomasson, Lizzy Mattsson, Anders Svensson och Kerstin Hedberg.

Årsmötet kunde avnjuta en god meny med nyfångad öring med tillbehör signerat Kajsa Engström. Gissa om det uppskattades av de 42 medlemmar som närvarade. Stort lotteri avslutade dagen.

Annons

Annons

Till toppen av sidan