Annons

Annons

Annons

Vilhelmina

Minnesord: Sture Paulsson, Vilhelmina

Vår älskade make och pappa har somnat in den 23 november efter en kortare tids sjukdom. Han blev 82 år gammal. Närmast sörjande är makan Solveig, de fem barnen med makar samt barnbarn och barnbarnsbarn.

Pappa föddes 1937 i Lövstrand, Dorotea. Han och Solveig träffades 1962 och på nyårsafton 1965 gifte de sig. De skulle ha firat 54 år som gifta i år.

Pappa hade väldigt lätt för att lära sig saker och han lärde sig ett flertal yrken genom livet. Att gå igenom vad pappa arbetade med är därför ingen lätt uppgift. Pappa var, precis som sin far, en mångsysslare och vad han än tog sig för utförde han arbetet med bravur. Det är med stolthet vi läser hans gamla arbetsbetyg där omnämnanden som utmärkt och hedrande finns att läsa.

Annons

Annons

Pappa fick en stor familj som han var väldigt mån om och han talade ofta om hur stolt han var över vad vi barn åstadkommit. Pappa och mamma fick 16 barnbarn och han hann även få två barnbarnsbarn och det var viktigt för pappa att följa det som hände både i barnens och barnbarnens liv.

Under sommaren 2019 flyttade pappa och mamma till Vilhelmina för att bo närmare två av barnen, så de kunde få det lite lättare på äldre dar. Tyvärr hann pappa bara bo där i några månader innan han blev sjuk. Trots sin sjukdom hade pappa koll på allt och vi är tacksamma över att han fick behålla sin klara tanke ända in i slutet.

Pappa lämnar ett stort tomrum efter sig men vi kommer att minnas honom med glädje i våra hjärtan.

Barnen Anna, Hans, Mats, Tomas och Katarina

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan