Annons

Annons

Annons

Östersund

Berätta vad du brinner för – så ger vi dig senaste nytt i mobilen: "Ladda ner LT:s nyhetsapp redan idag"

Brinner du extra mycket för vissa ämnen och vill vara säker på att inte missa något?
Ladda ned LT:s nyhetsapp och ställ in den efter dina önskemål.
Då plingar det till i mobilen – så fort vi skriver om dina hjärtefrågor!

Gjorde Jamie Hopcutt mål i dag eller har det hänt något just där du bor? Med LT:s nyhetsapp får du snabbt koll på det som intresserar dig. Foto: Patric Söderström

Annons

Dag som natt jobbar vi på LT hårt för att hålla dig uppdaterad om det som händer närmast dig. Du ser det både i papperstidningen och på ltz.se.

Nyhetsflödet är brett och vill du snabbt navigera fram till dina lokala hjärtefrågor kan det vara en bra idé att använda LT:s nyhetsapp.

Nyhetsappen har många fördelar och är väldigt enkel att använda. Ladda ned den redan i dag om du inte har gjort det tidigare, det är enkelt och tar bara några minuter.

Med LT:s nyhetsapp installerad i mobilen är det lätt att navigera i nyhetsflödet. Ställ in appen efter dina önskemål och aktivera våra pushnotiser så får du ett meddelande så fort vi skrivit något inom dina bevakningsområden.

Har du en mobiltelefon från Apple laddar du ned appen från App Store och har du en androidbaserad produkt laddar du istället ned den från Google Play. Sök på ”ltz.se” i sökfältet och tryck sedan på ”Hämta” och ”Installera”. Nu är vår app på plats i din telefon, men för att skräddarsy din nyhetsupplevelse behöver vi veta lite mer om dig och dina intressen.

Annons

Annons

Börja med att uppge din hemadress, så kan vi i nästa steg ge dig förslag på olika nyhetskategorier som du skulle kunna tänkas vara extra intresserad av.

Här kan du välja att följa allt vi skriver om specifika orter och kommuner i länet, eller om du så vill, samtliga nyhetsartiklar som rör ditt bostadsområde.

Du kan även välja ut flera nyhetsområden som du vill hålla dig extra uppdaterad kring, som näringsliv, ÖFK eller kultur och nöje.

I nästföljande steg kan du också välja att slå på våra nyhetsnotiser. Då får du ett meddelande i mobilen så fort vi skrivit något inom de bevakningsområden du valt.

Bättre sätt finns inte om du vill vara säker på att läsa nyheterna först!

Under rubriken ”Mina nyheter” i appen hittar du dessutom alltid en sammanställning över nyheterna som ligger närmast dina intressen.

Under ”Inställningar” ändrar du enkelt dina val och under ”Avdelningar” kan du ämne för ämne utforska all lokaljournalistik som LT producerar.

Trevlig läsning!

Det går snabbt att ladda ned LT:s nyhetsapp. Du hittar den hos App Store eller Google Play. Sök på ”ltz.se”.

Skriv in din hemadress till att börja med, så vi ger vi dig förslag på nyhetskategorier som kan vara av intresse.

Annons

Är du extra intresserad av vissa områden, orter eller kommuner i länet? Markera vilka det är i så fall!

Annons

Vill du ha samtliga nyheter om ÖFK i mobilen eller är du mer intresserad av kultur? Här kan du göra ett urval.

Slå på våra nyhetsnotiser så håller du dig ständigt uppdaterad, var du än befinner dig.

Pling! Så fort vi skrivit en artikel som berör just dina intresseområden får du ett meddelande i mobilen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan