Annons

Annons

Annons

Läsarfavoriten gör comeback lagom till julen – extra bilaga med 22 sidor kryss och knåp: ”Något att bita i”

Sommarens digitala korsordsspecial blev en succé.
Totalt löste 15 000 läsare extrabilagan i e-tidningen och nu kommer den tillbaka med nya utmaningar lagom till jul.
Kryssa med LT så har du något att bita i hela ledigheten.

Text: 

Nu laddar vi e-tidningen med en ny korsordsbilaga. 22 sidor med kryss och knåp av varierande svårighetsgrad. Håll till godo!

Annons

Inför sommaren lanserade LT en 18-sidig specialsatsning på e-tidningen fylld med korsord och sudoku av olika svårighetsgrader.

Den blev uppskattad – minst sagt!

Hela 15 000 läsare löste kryssbilagan totalt och därför gör den nu efterlängtad comeback i din e-tidning inför julledigheten. Nu blir det 22 extrasidor med helt nya kryss och knåp av varierande karaktär.

Här finns också personporträtt på några av våra mest populära korsordskonstruktörer. De berättar bland annat hur det går till att bygga ett korsord och hur de jobbar för att utmana och ibland vilseleda dig med olika ordvändningar och dubbeltydigheter.

– Man ska inte gödsla kryssen med klurigheter av den typen, för då blir det för snårigt och svårlöst. Men visst är det kul att kunna känna ”där lurade jag dig allt” ibland. Det får jag nog medge, säger Eva Ohlin Särman som ligger bakom många av korsorden du löser i tidningen varje vecka.

Annons

Annons

Eva Ohlin Särman, en av våra mest populära kryssmakare. Du möter henne och en lång rad korsordsutmaningar i e-tidningens julkryssbilaga.

Kryssbilagan finns tillgänglig reda nu och ligger kvar till 31 januari exklusivt för dig som kund på något av våra nyhetspaket. Du hittar den där din vanliga e-tidning finns, antingen på ltz.se eller i den nya e-tidningsappen.

Kom också ihåg att e-tidningen alltid går att ta del av, oavsett om du är hemma, i stugan eller på långresa under julen. Det är en digital version av papperstidningen och i den kan du alltså läsa nyheter och sport precis som vanligt samt behålla den dagliga kollen på vädret och tv-tablån till exempel.

E-tidningen är enkel att ladda ned och bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen. Bäst är läsupplevelsen i vår e-tidningsapp, som du hittar via App store eller Google play.

Julens stora utmaning i e-tidningen!

Så här gör du för att läsa e-tidningen via ltz.se:
1) Gå in på ltz.se och klicka på ”E-tidning” längst upp i menyn.
2) Klicka på den e-tidning du vill läsa.
3) Logga in med samma inloggningsuppgifter som till ditt konto. Saknar du inloggningsuppgifter eller har glömt ditt lösenord? Klicka på ”Skapa konto” respektive ”Glömt lösenord” och följ instruktionerna. Trevlig läsning!

Annons

Annons

Så här gör du för att läsa e-tidningen via vår app:
1) Sök på ”Länstidningen Östersund” i App Store eller Google Play och ladda ner appen gratis.
2) Öppna e-tidningsappen och klicka på e-tidningen.
3) Logga in med med de inloggningsuppgifter du valde till ditt konto på op.se.
4) Klicka på den e-tidning du vill läsa.
5) Klart. Trevlig läsning!

Behöver du hjälp?
Besök ltz.se/kundservice, här kan du snabbt och smidigt få svar på vanliga frågor om bland annat e-tidningen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan