Annons

Annons

Annons

Lär dig att logga in med oss – så kan du läsa LT digitalt under julen: "En viktig del av vårt uppdrag"

Vill du ha hjälp att läsa tidningen digitalt inför julen?
Då har vi både tid och plats för dig.
De närmaste veckorna bjuder LT och Vuxenskolan in till flera träffar där du får lära dig grunderna i lugn och ro.

Kom till våra logga-in-träffar så får du personlig hjälp att skapa ett konto och bli en digital prenumerant.

Annons

Den närmaste månaden arrangerar LT och Studieförbundet Vuxenskolan en rad logga-in-träffar runt om i länet för dig som vill ha hjälp att läsa tidningen på skärm istället för papper.

Här får du personlig hjälp att skapa ett konto och helt enkelt bli en digital prenumerant - antingen som pluskund eller e-tidningsläsare.

– Jag tror att det finns ganska många som gärna skulle prova att läsa Länstidningen på en dator, läsplatta eller telefon, men tycker att det verkar krångligt och så blir det inte av av den anledningen, säger Daniel Hansson som är redaktionschef och ansvarig utgivare för LT.

– E-tidningen och sajten ltz.se är något som kommer att finnas kvar och förhoppningsvis växa till sig och få allt fler prenumeranter och då är det också rimligt att vi hjälper våra läsare att komma igång med användandet av dem tycker jag.

Annons

Annons

Måste man anmäla sig i förväg till träffarna som LT arrangerar?

– Nej det behövs ingen föranmälan. Det är bara att ta med sig sin läsplatta, dator eller telefon och dyka upp vid nästa tillfälle, säger Daniel Hansson.

Våra logga-in-träffar visar också vilka fördelar du har som prenumerant. Här ingår till exempel fri tillgång till 40 lokala nyhetssajter och appar runt om i landet. E-tidningens alla uppsidor och förmånliga erbjudanden på läsarshoppen.se hittar du också om du utforskar djupet i ditt utbud.

– Det ingår ganska mycket i en prenumeration, så bara att få lära sig mer om det kan vara värt ett besök, säger Daniel Hansson.

Det här kommer extra lägligt lagom till julen, med e-tidningen kan du till exempel läsa LT precis som vanligt – var du än befinner dig.

Inför julen lanserar vi dessutom en exklusiv korsordsbilaga i e-tidningen. Här lär du känna några av våra krysskonstruktörer som utmanar dig med 18 sidor kryss och sudoku av olika svårighetsgrader.

Inför julen lanserar vi dessutom en exklusiv korsordsbilaga i e-tidningen. Här lär du känna några av våra krysskonstruktörer som utmanar dig med 18 sidor kryss och sudoku av olika svårighetsgrader.

"E-tidningen och sajten ltz.se är något som kommer att finnas kvar och förhoppningsvis växa till sig och få allt fler prenumeranter och då är det också rimligt att vi hjälper våra läsare att komma igång med användandet av dem", säger LT:s redaktionschef Daniel Hansson.

Bild: Henrik Flygare

Annons

Här kan du träffa oss!

Östersund, Kyrkgatan 52

Annons

27 november, kl 13.00–15.00

29 november, kl 13.00–15.00

4 december, kl 13.00–15.00

7 december, kl 13.00–15.00

11 december, kl 13.00–15.00

14 december, kl 13.00–15.00

Sveg, Camp Sveg

30 november, kl 10.00–14.00

Strömsund, Storgatan 4

5 december (info om tid kommer)

Föllinge, Storgatan 4

4 december (info om tid kommer)

Järpen, Strandvägen 1

11 december (info om tid kommer)

Hammarstrand, Hammarvägen 7

10 december (info om tid kommer)

Svenstavik, Stationsvägen 7

12 december (info om tid kommer)

Håll även utkik efter kommande annonser!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan