Annons

Annons

Annons

Frösön

Flygbolag fortsätter satsa på Åre Östersund Airport - ny direktlinje till Bristol

För tredje vintern i rad satsar flygbolaget easyJet på Åre Östersund Airport. Till kommande vinter adderar flygbolaget rutten Bristol - Åre Östersund, vilket innebär att ännu fler brittiska gäster lättare kan njuta av den jämtländska vintern.

– Nu fortsätter vi arbetet för ökad kännedom om vår fantastiska region, den här gången med siktet inställt på Bristol med omnejd, säger Karin Gydemo Grahnlöf, Jämtland Härjedalen Turism.

Text

Bakgrunden till etableringen av direkttrafikeringarna easyJet genomfört de senaste åren, är att man lagt fokus på skiddestinationer i form av London Gatwick, Köpenhamn Kastrup och Åre Östersund Airport.

Den nya linjen gör att Jämtland Härjedalens genuina naturupplevelser, gastronomiska pärlor och vintersportaktiviteter blir tillgängliga för ännu fler brittiska gäster. 

Annons

– Vi är glada över att kunna presentera en ny rutt till Åre Östersund denna vinter, vilket hjälper våra passagerare att utförska det vackra landet Sverige, säger William Vet, easyJets Sverigeansvarige i ett pressmeddelande.

Annons

- Tre destinationer under loppet av tre år är en utveckling över förväntan, men också ett tydligt bevis på att vi på kort tid blivit ett mycket uppskattat resmål. Nu fortsätter vi arbetet för ökad kännedom om vår fantastiska region, den här gången med siktet inställt på Bristol med omnejd, säger Karin Gydemo Grahnlöf, Jämtland Härjedalen Turism.

Bild: Ingmar Reslegård

Staden Bristol, som är den folkrikaste staden i sydvästra England, gränsar till Wales. Från Bristol tar man sig enkelt vidare till grannstaden Bath, Cornwalls stränder, Devons gröna landskap och södra Wales.

Och just Wales - och specifikt Swansea, som ligger två timmar från Bristols flygplats - har ju ÖFK-fansen ett speciellt band till sedan några veckor tillbaka...

Rutten BRS-OSD kommer att trafikeras söndagar med start den 9 december och går att boka från och med idag, den 12 juli 2018.

LÄS OCKSÅ

Ny satsning på charterresor från Östersund: ”Vi ser en stor efterfrågan”

Annons

Här är sommarens nya flygdestinationer för länsresenärerna (2017)

Annons

Foto: Scanpix

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan