Annons

Annons

Annons

Östersund

Bagerieleverna visade att de kan sitt yrke – nu är de redo för nya utmaningar

Under fredagen visade Jämtlands gymnasiums bageri- och konditorielever upp sina gymnasiearbeten. Snart väntar nya utmaningar i branschen för eleverna.
– Jag tror att det är en chans för mig att ta det till nästa steg, säger Lina Tillström, som börjar på skola i Schweiz i höst.

Text

Bakandet är ett sätt för Lina Tillström att få utlopp för sin kreativitet och skapandelust. I höst får hon vidareutveckla sina kunskaper på Culinary aarts academy Switzerland i Luzern, Schweiz.

Bild: Jonas Solberger

Annons

Kreativiteten flödade i Bageri Crantzen på Körfältet när eleverna på bageri- och konditoriutbildningen vid Jämtlands gymnasium under ledning av lärarna Sofie Nygaard och Leif Axelsson gjorde sina gymnasiearbeten. Eleverna bakade matbröd, småkakor, wienerbröd, vetebröd, tårtor, bakelser, godbitar och även något extra.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan