Annons

Annons

Annons

Mittmedia fyrfaldigt nominerad i internationell tävling: "Bara att bli nominerad är en jättebedrift"

Under tisdagen offentliggjordes nomineringarna till tävlingen som kommer att avgöras mellan 31 maj och femte juni under en konferens i Washington DC, USA.

– Jag bedömer våra chanser som goda, kanske inte till fyra vinster men vi ska väl kunna få med oss en trofé från galan, säger Robin Govik som är Mittmedias digitala chef.

Robin Govik är Mittmedias digitala chef.

Bild: Jan Olby

Annons

Totalt har 830 bidrag skickats in till tävlingen som anordnas av International News media association, en global sammanslutning av medieföretag. Från Sverige är 13 bidrag nominerade till olika kategorier och av dess är alltså hela fyra Mittmedias.

– Det känns väldigt kul, bara det att bli nominerad är en jättebedrift, säger Robin Govik.

Bland annat är fastighetsroboten, som redan blivit nominerad till pris på mediegalan Årets Dagstidning, nominerad i två kategorier. Dessa är Bästa användning av ny teknik för att generera vinst och engagemang samt Bästa idé för att öka digital läsning och engagemang.

Annons

Annons

Förutom dessa två kategorier är betalalliansen Sveriges lokalnyheter är nominerad i kategorin Bästa nya betalt innehåll eller prenumerationsinitiativ. I den här kategorin delar Mittmedia nomineringen tillsammans med de övriga initiativtagarna Hall media, Sörmlands media och VK media.

Den sista nomineringen av de fyra är i kategorin Bästa användning av data-analys, där är det Mittmedias aktiveringskarta som nominerats.

Priserna kommer att delas ut mellan den 31 maj och femte juni under INMA-konferens i Washington DC, USA.

Läs mer: Här hittar du Fastighetsrobotens notiser

Läs mer: Karin Näslund: Tack för ditt besök – vi ses igen!

För Plus-kunder: Öppet hus på ÖA en succé: "Visar att det vi gör är viktigt för Ö-viksborna"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan