Annons

Annons

Annons

Fotboll

MittMedia fördjupar sitt samarbete med ÖFK: "Vill utvecklas tillsammans – är självklart"

MittMedia har tagit ytterligare ett steg i sin fotbollssatsning.
I dag offentliggjordes att koncernen har skrivit ett nytt partneravtal med Östersunds FK, där samarbetet ska fördjupas.
– Vi har stor nytta av varandra och vill utvecklas tillsammans, säger Göran Matzén, marknadschef hos ÖFK.

Mittmedia och ÖFK fördjupar sitt samarbete.

Bild: Evelina Pålsson

Östersunds FK föll i den allsvenska premiären borta mot Halmstad, men trots det är fotbollen hetare än någonsin i Jämtland. På söndag gästar IFK Norrköping för hemmapremiär i Sveriges högsta fotbollsserie och veckan efter kommer samma lag på besök för final i svensk cupen.

Annons

Annons

Nu har mediekoncernen MittMedia – där både Östersunds-Posten och Länstidningen ingår – och ÖFK beslutat att fördjupa sitt samarbete genom att skriva på ett nytt partneravtal.

"Vi har stor nytta av varandra och vill utvecklas tillsammans, säger Göran Matzén, marknadschef hos ÖFK", i ett pressmeddelande.

För MittMedia ses det som en självklarhet att vara en del av ÖFK:s framfart:

"Vår redaktion bevakar ÖFK mer än någon annan, bland annat genom att liverapportera och livesända från träningar, göra fördjupande reportage med spelare och ledare och naturligtvis ge våra användare det hetaste kring matcherna", säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia, i pressmeddelandet.

MittMedia försäkrar dock om att journalistiken kring ÖFK även fortsatt kommer vara oberoende, trots samarbetet.

"För oss är det självklart att det lokalt starkaste mediehuset ska vara en stor partner till ÖFK. Därför känns det häftigt att inför vår hemmapremiär berätta att vi skrivit ett nytt avtal och MittMedia blir en ännu viktigare partner till oss", säger Matzén.

Syftet med samarbetet är bland annat att stärka varumärket för samtliga involverade parter.

"Affären kring de stora elitlagen har förändrats mycket på bara ett par år. Därför känns det bra, och viktigt, att vi och ÖFK hela tiden jobbar för att utveckla detta tillsammans", säger Wallström i pressmeddelandet.


Martin Löf Nyqvist

martin.lofnyqvist@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan