Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stjärnans sköna mustasch-diss: "Det blir bara löjligt"

Under november har skidlandslaget odlat mustasch, eller i alla fall försökt, med varierande resultat. Nu är november slut - kolla vad stjärnorna säger om skäggväxt, välgörenhet och om vem som möjligen gjorde bäst ifrån sig i mustaschkampen.

Simon Andersson, Martin Johansson, Teodor Peterson, Rikard Grip och Emil Jönsson har alla sparat ut för att visa stöd för kampen mot prostatacancer.

Annons

Mustaschkampen är över för i år och skidlandslagen har gjort sitt bästa för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer. De har också odlat mustasch, eller försökt, och i länken nedan ser du resultatet. I TV-inslaget ovan kan du höra stjärnorna, även de som inte kan odla mustasch, prata om varför välgörenhet är viktigt och vem som har bästa skäggväxten.

Annons

Så här skriver längdlandslaget själva om att de stöttar Mustaschkampen på Instagram:

Annons

"27 män om dagen får prostatacancer. Det är omkring 10 000 män om året.

I en månad har våra landslagskillar sparat mustasch för att väcka uppmärksamhet kring sjukdomen. Visst är de snygga! (följ länken för att se resultatet reds. anm.)

Din hjälp behövs i kampen mot prostatacancer. Du kan swisha Din gåva till nr. 1230 5662 73 #skiteamswexc #mustaschkampen"

Se fler svar om säsongen från stjärnorna här:

Vem vill du helst slå och varför?

Oj, eh...tabbarna som stjärnorna aldrig glömmer

Se stjärnornas stalltips inför säsongen


Lisa Johansson

063-16 16 32
lisa.johansson@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy