Annons

Annons

Annons

Annons

Snabbare synktider med nya Elinchrom Skyport

2006 kom den första versionen av Elinchrom Skyport – radiostyrda blixtutlösare.

Snabbare synktider med nya Elinchrom Skyport

Annons

2006 kom den första versionen av Elinchrom Skyport – radiostyrda blixtutlösare. Nu kommer nya generationen, kallad Skysport Speed. Det innebär bland annat synktider på upp till 1/250 sekund och förbättrad räckvidd.

Nya Elinchrom Skyport Speed innebär dels en en ny design med tydligare reglage och förbättrad blixtfot med låsring på sändaren, dels hastighetessynkronisering med synktider på upp till 1/250 sekund.

Räckvidden har också ökats med cirka 20 procent. Räckvidden är nu 60 meter inomhus och 120 meter utomhus.

Speed Synk är kompatibel med Ranger Quadra, BX-Ri, D-Lite it och den nya generationen Universal Speed-mottagare, Transceiver RX Speed och USB RX Speed.

Leveransstart sker i maj. Priset för ett set om mottagare, sändare med mera ligger på cirka 1 600 kronor inklusive moms. Delarna går även att köpa separat.

Annons

Annons

En annan nyhet från Elinchrom är Skyport Transmitter Eco, en trådlös fjärrutlösare för studioblixtar. Den använder sig, liksom Skyport Speed, av den senaste 2,4 GHz-teknologin och klarar synktider på upp till 1/250 sekund. Räckvidden inomhus är cirka 50 meter medan räckvidden utomhus kommer upp till cirka 80 meter.

Läs mer här (extern länk).


/Elin Parmhed

Kamera & Bild

Snabbare synktider med nya Elinchrom Skyport

Annons

Annons

Till toppen av sidan