Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

PRO Krokom

PRO Krokom hade vårfest på Rödön den 17 april.

Märit Lundberg hälsade välkommen till Rödön, det har blivit en tradition att vårfesten är där. Hon berättade vad som skulle serveras till middag.

Ordförande Rolf Adolfsson över tog mikrofonen, även han hälsade välkommen, särskilt till PRO Hallen som var gäster denna kväll, tillsammans hade 150 personer hörsammat inbjudan.

Bodahls orkester spelade ett par låtar under måltiden. Allt var gudomligt gott. Rödökommittén är ett bra gäng, duktiga som kan utspisa så många.

Åtta lotterier såldes, Britt Jonasson och Rolf Adolfsson hade hand om dragningen. Det var fina vinster och många glada vinnare som lyckats ta rätt lott.

Sedan borden plockats bort började dansen där Bodahls orkester spelade med inslag av 50-tal vilket uppskattades av många som nynnade med i texterna.

I pausen serverades Toscakaka. Rolf passade på att tacka alla som har servat festdeltagarna under kvällen, de fick en stor varm applåd.

Något mindre på golvet efter pausen, men många ville dansa så länge de spelade. Alltid trevligt på Rödön. Tack till alla berörda, ett år går fort vi kommer gärna igen.

Nästa möte i Nälden den 14 maj.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons