Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Vad har nej-sägarna ställt till med?

/
  • Alla de som bråkat och krävt folkomröstning. Tror de det blir bättre av att  Jämtlands län stor utanför regionbildningen? undrar Uppgiven.
Insändare

Vad är det ni har gjort? Alla ni som är rädda för att Jämtland försvinner i en storregion. Jo, ni har bråkat, krävt folkomröstning, gett centern en chans att haka på och fullständigt lura er.

Tror ni verkligen att Centern bryr sig ett dyft om vad som händer med oss nu, vi som bor här? Icke! Sjukhuset som det ser ut i dag med läkarutbildningen försvinner, infrastrukturen blir ännu sämre än den redan är, bostäderna som byggs på löpande band och som bara höginkomsttagarna har råd att bo i kommer att stå tomma, för de som kan kommer att flytta.

Stadskärnan kommer att eka ännu tommare trots ny projektledare med massor av idéer. Att tro att vi kan överleva ensam, utanför de andra regionerna är skrattretande. Vad tror ni att uttrycket tillsammans är vi starkare kommer från? Jo, från de som kan samarbeta och uppnå resultat, som vågar satsa. Nu blir vår fattiga region ännu fattigare. Nöjda? Hoppas det!

Ett sista råd till er är att sluta gnälla på allt, t ex sjukvård och tågtrafik, för bättre än så här blir det inte, inte nu när vi ställs utanför. Men, Jämtland är räddat och nu är ni nöjda. Jag undrar bara, till vilket pris?

Uppgiven

Håller du med? Vill du skriva en insändare eller debattartikel i ämnet så klicka här och skicka in direkt till oss på LT! Glöm inte att referera till vilket ämne det är du har åsikter om.

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons