Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverige – ett konstigt land

/

Annons

Sverige är ett mycket konstigt land med märkliga värderingar. Vi är 0,13 procent av jordens befolkning men har fått för oss att vi är de enda som lever rätt, trots att våra barn och ungdomar mår allt sämre och äter allt mer psykofarmaka, föräldrar lämnar bort småbarn till dagis men lämnar inte bort tvätten till tvättinrättningen.

Vi tar vare sig hand om våra egna barn eller gamla, det får staten göra, skilsmässorna ökar och står nu som spön i backen, allt tätare partnerbyten, ökande alkoholkonsumtion som är värre än på 1800-talet, ökande drogkonsumtion av legala droger utskrivna av landstinget, allt fler lever ensamma.

Vi lär nu vara världens ensammaste befolkning vilket gör att vi mår sämre, ökande bolåneskulder, trycket på psykvården ökar och dessutom en allt högre invandring trots att det råder bostadsbrist och en ökande arbetslöshet.

Alla dessa problem innebär att svensk politik och svenska värderingar har totalt misslyckats, men ändå ska vi försöka att exportera vår livsstil till andra länder.

Svenskarna lär nog vara världens mest naiva folk.

Man kan bara konstatera att Sverige håller på att spricka sönder och samman, men de flesta märker ingenting därför att de är nedsövda av all TV-underhållning och reklam och sjunker allt djupare ner i TV-sofforna sovande likt i en opiumhåla.

S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons