Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Strålning bakom det ökande våldet

/
  • EMF, den elektromagnetiska strålningen, kan vara roten till mäns våld mot kvinnor, skriver Erland Lundgren.  Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Insändare

TT meddelade att i Östergötlands län har 28 kvinnor blivit dödade av sin man eller närstående. Vidare vet vi att tusentals ansökningar om besöksförbud avslås, samt att mord och våldsbrotten i Sverige har ökat starkt på 2000-talet.

Vad är det som händer med oss människor?

Vi vet nu att den elektromagnetiska strålningen/EMF, som ökat med mer än 50 gånger de senaste 30 åren, påverkar allt levande. Nu har ryssarna, som är världsledande vad gäller forskningen om EMF kommit fram till att EMF påverkar stratosfären. Då atmosfären och jorden ligger under stratosfären så är det nära till hands att misstänka att EMF också påverkar, atmosfären, klimatet och vädret.

Detta då på den ort i Norrlands inland där jag bor har jag i år endast haft tre dagar utan blåst och inte ett helt dygn, inte ens en hel dag med molnfri himmel.

Ryssarna har också kommit fram till att EMF också påverkar den mänskliga hjärnan, särskilt hippocampus, som reglerar närminnet. För tolv år sedan gick man i Ryssland ut med uppmaningen, att under 16 år ska man inte använda mobiltelefon. Flera länder har förbjudit, mobiltelefoner och trådlös överföring i skolorna. I Sverige håller vi på att installera sistnämnda i våra skolor. Omdömet, överlevnadsinstinkten?

Med den destruktiva utveckling; åtabakaveckling, vi upplevt på 2000-talet är jag böjd att tro att EMF också påverkar vår hjärna.

Erland Lundgren, Norrland

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons