Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Dagens ros

Insändare

Dagens vårbukett vill jag ge till Johan Eriksson från Brunflo, som tog rätt på min borttappade mobil och med alla medel försökte få tag i mig. Att det fortfarande finns så pass ärliga människor.

Rosor till Jan Ottosson i Åsarna som hjälpt mig med skidbindningarna så jag kunnat åka skidor i vinter. Varmt Tack!

Dagens ros till Alf Persson, socialarbetare i Bräcke. Du tog hand om oss ungdomar. Vi hade någonstans att vara och du uppmuntrade oss till att göra saker vi inte trodde vi skulle klara av. Du bråkade på oss när vi inte gjorde det vi skulle, men även det uppskattade vi. Jag önskar att du hade fått behålla ditt jobb med ungdomar. Nu har vi ingen som bryr sig och lyssnar och faktiskt respekterar oss som vi är och som kan ge oss en spark i baken när vi behöver det.

Vi vill tacka Anders, Sune och Marianne på Anticimex i Östersund för de roliga, spännande och lärorika brandövningarna och det goda fika vi scouter fick den 7 april. Vi hade en jätterolig kväll.

En stor vårbukett till Berith och Sven-Axel Sundell i Räcksjön. Tack för en jättetrevlig påskhelg med skoter, pimpling, god mat och världens sötaste små valpar.

En stor bukett rosor till mina goda snälla grannar som hjälpt mig under min sjukdomstid

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons