Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

+
Läs senare
/

Bjud på en omtyckt dansk klassiker till lunch eller förrätt. Var generös med remouladen.

Det här behöver du för 4 personer:

12 tunna skivor stekt rostbiff

1 dl gräddfil

4 msk pickles, hackade

1 msk kapris, hackad

2 krm curry

1 krm salt

4 stora skivor mörkt bröd

smör

4 salladsblad

3 msk rostad lök

persilja

Så här gör du:

Blanda gräddfil, grönsaker, kapris, curry och salt. Låt stå i kyl 1 timme. Bred smör på bröden. Lägg på salladsblad och rostbiff. Klicka på remouladen, strö över rostad lök och garnera med persilja.

Annons
Annons
Annons