Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Sallad med kyckling, mango och örtquinoa

+
Läs senare
/

Det här behöver du för 4 portioner:

150 g Apetina® vitost

1 grillad kyckling

0,5 röd chili finahackad

1 dl finhackad bladpersilja

2 dl quinoa

200 g tärnad mango

1 röd paprika

3 tomater

0,5 rödlök

1 liter blandad grönsallad

1 dl rostade pumpafrön

2 dl lätt crème fraiche parmesan&vitlök

Så här gör du:

Rensa kycklingen från skinn och ben och blanda med chili och hälften av persiljan. Koka quinoan, gärna i buljong, enligt anvisning på förpackningen. Blanda quinoa med resten av persiljan. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Dela tomaterna. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg salladen på tallrikar eller uppläggningsfat. Fördela rödlök och kyckling. Smula över osten och toppa med paprika, tomater och pumpafrön. Servera med crème fraiche. Receptet kommer från Arla.

Annons
Annons
Annons