Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Sallad med kyckling, mango och örtquinoa

/

Det här behöver du för 4 portioner:

150 g Apetina® vitost

1 grillad kyckling

0,5 röd chili finahackad

1 dl finhackad bladpersilja

2 dl quinoa

200 g tärnad mango

1 röd paprika

3 tomater

0,5 rödlök

1 liter blandad grönsallad

1 dl rostade pumpafrön

2 dl lätt crème fraiche parmesan&vitlök

Så här gör du:

Rensa kycklingen från skinn och ben och blanda med chili och hälften av persiljan. Koka quinoan, gärna i buljong, enligt anvisning på förpackningen. Blanda quinoa med resten av persiljan. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Dela tomaterna. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg salladen på tallrikar eller uppläggningsfat. Fördela rödlök och kyckling. Smula över osten och toppa med paprika, tomater och pumpafrön. Servera med crème fraiche. Receptet kommer från Arla.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons