Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Annorlunda knäckebröd

/

Här ett annorlunda och nyttigt knäckebröd där man ska komma ihåg att inte snåla på flingsaltet!

Det här behöver du:

2 dl majsmjöl (polenta)

1 dl solroskärnor

1 dl sesamfrön

0,5 dl linfrö

0,5 dl rapsolja

3 dl kokande vatten

flingsalt

Så här gör du:

Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Häll i rapsolja och vatten och blanda ordentligt. Häll ut smeten på en bakplåt med bakplåtspapper och bred ut smeten över hela plåten så tunt det går. Strö över ordentligt med krossat flingsalt. Grädda mitt i ugnen i 75 minuter 125-150°.

Observera att det inte ska vara en långpanna, utan en vanlig plåt.

Låt svalna och bryt i olika stora bitar.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons