Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Jennifer Hudsons mor och bror mördadeModern och brodern till skådespelerskan och sångerskan Jennifer Hudson hittades på fredagen ihjälskjutna i familjens hem i Chicago. En man har gripits och förhörts av polisen, misstänkt för morden.

Grannarna hade hört skottlossning på morgonen, men först på tretiden på fredagseftermiddagen hittades Jennifer Hudsons mamma, 57-åriga Darnell Donnerson, och bror, 29-årige Jason Hudson, döda i mammans hus.

Polisen har skickat ut en efterlysning på sjuårige pojken Julian King, som är Jennifer Hudsons systerson. En vit chevrolet är också efterlyst.

Mannen som misstänks för morden är villkorligt frigiven efter att ha avtjänat sex och ett halvt års fängelse för mordförsök och bilstölder. Under det senaste året har han varit skriven hos Jennifer Hudsons mor, enligt kändissajten TMZ. Polisen tror att pojken förts bort av den misstänkte mördaren.

Enligt Chicago Tribune kan morden kopplas till ett familjedrama.

Oscarsbelönade skådespelerskan och förra "American idol"-finalisten Jennifer Hudson reste genast från Florida till moderns hem i Chicago.
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons