Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Rensa kroppen och bli friskare"

Boris Aranovich återvänder till Jämtland för att lära ut hur man med tankens kraft kan förbättra sin hälsa, och rensa bort parasiter ur cellerna.

Annons

Den ryske forskaren och författaren Boris Aranovich har tidigare hållit uppskattade och välbesökta föreläsningar i Strömsund och Östersund. Nu kommer han tillbaka.

Många, framför allt i Östersund, har drabbats av tarmparasiter sedan dricksvattnet förorenats. Boris Aranovich kommer därför att ägna en stor del av sina föreläsningar till att lära ut hur man på enkelt sätt kan rensa ut parasiter, bakterier och gifter ur cellerna för att återfå ett starkt immunförsvar och förbättra hälsan.

– Det handlar om hjälp till självhjälp, säger Ingrid Nilsson från Fjällbjörkens Livsenergi.

Ingrid Nilsson är den som med idogt övertalningsarbete lyckats engagera Boris Aranovich för andra gången, och hon är mycket fascinerad över hans enkla metoder.

– Tanken, luften och vattnet är utgångspunkten. Tankens kraft är stark och den ska vi lära oss att ta tillvara.

Boris Aranovich kommer till länet nästa vecka. Han föreläser på Länsbiblioteket i Östersund på temat "Rensa kroppen och bli friskare". Detta ämne behandlas även i ett praktiskt seminarium, som också kommer att hållas på Folkets hus i Strömsund.

Han leder dessutom seminariet "Möte med framgång" på ABF-lokalen i Östersund, där deltagarna får lära sig att använda hjärnans enorma resurser och tankens kraft.

Mer läsning

Annons