Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I dag är det surströmmingspremiär

/
  • Frida Löfgren, Lugnvik– Nej, jag tycker inte om surströmming. Jag har provat det några gånger och tycker inte direkt att det är någon höjdare. Jag tycker inte att det är jätteäckligt, men det smakar för salt. Tillbehören är goda så de brukar jag äta när de andra äter surströmmingen.
  • Tommy Silfver, Odensala– Nej, jag väljer något annat är suring. Det är ingen favorit, även om jag tycker om det mesta som man kan äta.
  • Erica Jonsson, Lit– Nja, jag kommer inte att äta det. Ibland smakar inte surströmming lika gott som det brukar göra. Det är svårt att förklara, men skippar jag att äta surströmming något år och äter det sen igen kan det smaka godare. Allt beror på hur ofta man äter det.
  • Eric Brorsson, Hölje– Absolut inte! Det luktar äckligt, men smakar helt okej har jag hört. Jag har ätit surströmming en halv gång och det avskräckte mig.
  • Kerstin Svensson, Östersund– Jag stod precis och pratade om det. Jag kommer kanske att äta det på premiärdagen. Surströmming är toppen och den är jättegod. Det är ingen surfisk, som vissa uttrycker det, utan en god fisk.

Enkät: Kommer du att äta denna traditionella maträtt?

Annons

Mer läsning

Annons