Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där, Fredrik Wikingsson...

Annons


...som tillsammans med Filip Hammar gör en ny säsong av "Boston tea party" i kanal 5. Där ska de bland annat tussa ihop sina pappor i en boxningsmatch och testa hur det är att vara full på jobbet.

TT Spektra: Umgås du och Filip jämt?

-Jag har precis varit i New York med honom i fyra dagar, så det har varit väldigt intensivt på sistone. Men sedan ska han ner till Cannes och det ska inte jag, så vi har små stickspår då vi skiljs åt. Vi är gifta båda två herregud, så vi tillbringar mycket fritid med våra kära familjer också.

TT Spektra: Ses ni på fritiden?

-O ja, men kanske inte som för tio år sedan när man var singel och ensam.

TT Spektra: Tröttnar ni aldrig på varandra?

-Nej, bevisligen inte. Jag kommer just nu mer eller mindre från en kärleksweekend med honom, så romansen spirar. Vi är som ett gammalt par som hittar nya sätt för att hålla lågan vid liv så att säga. Våra lågor blir våra nya projekt. Lågan brinner blåare än någonsin.

TT Spektra: Har ni några ovanor?

-Jag tror att Filip stör sig på att jag är lite för högljudd. Jag blir så förbannad om det inte går som jag vill riktigt. Om datorn hänger sig kan jag skrika högt i en fancy hotellobby så att han får skämmas för mig. Filip är... (lång fundering). Han är inte helt jättebra på att komma i tid, den saken är klar. Jag tycker att det är en skymf att alltid komma en kvart för sent och på så sätt skymfar han mig dagligen.

TT Spektra: Vilken är höstens höjdpunkt i "Boston tea party"?

-När Filip testar att flyga med hjälp av helium. Jag gick med hans liv i mina händer. Han flög 40 meter ovanför mig i en massa ballonger. Det var väldigt berusande.
Annons
Annons