Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett vitsippor till var och en av mina broderikompisar. Tack för alla mysiga sykvällar, den trevliga avslutningen och den fina presenten. Ni bokstavligen talat ”lyste upp” min tillvaro. Tack för att ni finns och välkommen åter till hösten. Jag önskar er alla en riktigt skön sommar med mycket solsken.

Birgitta Billdé

Vi vill tacka Kenneth och Jenny som kom med blommor och jord och planterade på vår gård. Stort Tack!

Barn och personal, Kråkguldets förskola

En stor bukett av vårens vackraste blommor vill vi ge till de föräldrar som hade möjlighet att komma och hjälpa till på ”städ-och-fixar-kvällen”. Vår ”storgård” blev så bra.

Barn och personal på Miklagårds förskola

En ros vill vi på Omvårdnadsprogrammet Hjalmar Strömerskolan ge till Karl-Erik Weidelstam och tacka för våra fina OP-tröjor. Tack för allt.

OP Hjalmar Strömerskolan

En stor bukett vårblommor vill vi ge till Anders, Urban, Sanna och Elisabeth som ställde upp och följde med till Göteborg på klassresa. Ett stort tack också till Micke som körde.

Klass 9b Anders Olofskolan i Hammarstrand och deras föräldrar

Vårens vackraste blombukett till Birgit, Leif och Robin som tävlade i PRO: s veteranvetartävling! Jättespännande! Det gick ju galant!

Fansen

Dagens rosor till kyrkoherde Göran Modén samt övriga inblandade (ingen nämnd och ingen glömd) för den jättetrevliga och intressanta utflykten med Frösö församling till Sundsvall på Mors-dag. Det blev en fantastisk, skön och upplevelsefylld dag. Vågar vi hoppas på nya resor?

2xKarlsson

En bukett röda rosor till Solveig ”Sussi” Svedlund på Järnåldersvägen för att hon varit snäll och hjälpt mig med bilskjuts och handling. Du är jättetoppen. Kram.

Siri

Mer läsning

Annons