Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett i höstens vackraste färger vill vi ge till ”Post Nisse”, som röjer och gör så fint efter Häradsvägen i Hammerdal. Tusen tack(från tacksamma grannar).
Familjen Lindgren

Annons

Dagens ros till Anna Mellgren i Mälgåsen,som skänkt så fina skinn, tyg och pälsbitar till vår verksamhet. Tusen tack!

Gällö Förskoleklass

En bukett i höstens alla varma färger och blå himmel till Ulla-Britt Sundström och alla övriga konstengagerade i Edsåsdalen och Köjagården för den fina upplevelsen vi fick lördagen den 9 oktober.

Karlsson och Paasche

Dagens ros vill vi ge Jämtland Armsport med Markus i spetsen, som ställde upp och dömde Skol DM i armbrytning på Östbergsskolan.

Östbergs Skol IF – 9Ö - Calle

En häftig höstbukett till Mats Strömblad på Arbetsförmedlingen i Östersund, du är bara bäst. Varm hösthälsning.

Ewa. L

Tusen röda rosor vill vi skänka till PRO Bräcke, som bjöd in oss på sopplunch den 18 oktober och då främst kocken Lennart Bengtsson och ”tjejerna” som skötte serveringen.

Vi PRO:are från Revsund som var där

Ett stort tack till personalen ortopeden avdelning 409 Blå för att ni skötte vår pappa under hans sista veckor i livet med värme och respekt. Trots att ni alltid hade mycket att göra fanns alltid tid över för att bry er om och göra det lilla extra. Ett speciellt tack till undersköterskan Ulrika som skötte pappa med så mycket humor och glädje.

Ingrid och Hans Engstedt

Rosor till alla ledare inom Offerdals SK som ställer upp för barn och ungdomar i bygden och ger dem en stärkande och meningsfull fritid. Tack för det Ni gör.

Berit och Olle

En stor ros till personalen på förlossningen, op och bb i Östersund. Till var och en av er som vi träffade i samband med att Viktor till slut tittade ut sista september.

Katrine och Erik

En hel buss fylld med rosor som doftar och ett rungande tack för att vi fick uppleva fjällvärlden i höstskrud och strålande sol den 25–26 september. En perfekt avslutning av sommaren.

En av resenärerna

Vackra rosor i ett fång vill jag ge till alla glada och trevliga distriktssköterskor i Kälarne med omnejd som kommit hem och hjälpt mig med mitt bekymmer. Kramar.

Verance Nilsson

Mer läsning

Annons