Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros vill vi ge Regina på begravningsbyrån som hjälpt och stöttat oss i vår sorg med telefonsamtal och brev. Rosor även till Astrid, prästen i Brunflo som höll så fin begravning för oss då vår son/bror Fredrik gått bort i en tragisk olycka.

Berit Nilsson med familj

En stor bukett med sommarblommor vill jag ge alla inblandade i Gellinergårdsprojektet och inspirationsdagen på Gellinergården. Vilken underbar dag ni bjöd in till, man blev verkligen glad och inspirerad. All vårdpersonal inom Bräcke kommun skulle få göra ett besök hos er. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Anställd i Bräcke kommun

Ett stort tack till familjen Karolina, Jenny och Kenneth Johansson, för de vackra blommorna.

Vi på Kråkguldets förskola

Dagens ros vill vi ge personalen på Remonthagen, avdelning gul och blå för fyra veckors trevlig och lärorik praktik.

Sussan Leosson och Ingela Lundgren

En stor vacker rosbukett vill jag ge Magnus Ulander i Bräcke för att han är så snäll och hjälpsam och på mycket kort varsel fixade mina däck så jag tog mig till bröllopet på Gotland säkert och bra. Sådana som du Magnus är guld värda. Tack för att du är just du.

Cathrine Blomqvist

Veckans blombukett till personalen i butikerna i Strömsund, alltid lika glad,positiv och framförallt tjänstvillig. Det var en upplevelse Trevlig sommar till er.

Hammarstrandsshopparna

Ett jättestort tack till snälla vänner som hjälpte oss med djuren under vår semester. Carina som klappat kattor och vattnat blommor, Ingrid och Tord som hjälpt oss med hästarna och Annica som promenerat hunden.

Erik och Marie-Louise

Mer läsning

Annons