Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

/

En stor sommarbukett och ett stort tack till Magnus med personal, som lagade den otroligt goda maten vi fick avnjuta på Salsåns hemvändarkväll.
Salså byaråd

Annons

Dagens ros till Inger och Torsten på Rågången som en solig och varm julidag hämtade och lämnade oss för ett besök till deras hem. Vilken omsorg!

I bästa Karl-stil. Släkten är bäst!

Siri och Sven

Ett fång prästkragar och ett stort tack till alla sponsorer, musikanter och alla andra som förgyllde Salsåns trevliga hemvändarkväll.

Salså byaråd

Vi vill ge Fredrik och Michaela Eckhardt en jättebukett sommarblommor, Ni gjorde ett kanonjobb i köket på vårat 100-års party. Mat och dryck smakade jättebra. Ingen behövde gå därifrån hungrig eller törstig.

Carina/Sven-Erik i Pilis

N’ärsn’chaufför som har n’ bror borti Viken tog oss mä på n’ tur at Oviken. Se’n te Långbuan for’n der fanns kynn uttan horn å på rejsa mä vårt int’ besviken.

För butöusan stog der beredda, dom stekt våfflan ta smör, mjöl å grädda å tu källa så klar. Kaffevattne’ dom tar å stutan mä busmör va’ bredda. Huskut gott å huskut artut. Tack allihop å e’ ros at a’ Eivor som ordne mä rejsa!

Ej som va mä

Ett stort  fång med rosor vill vi ge till medarbetare, ungdom, sponsorer och artister som gjorde Rissnaortens Hembygdsförenings sommaraktiviteter 2012 till en succé!

Vi vill även ge en ros till alla ni 1 600 personer som besökte oss på Lillsandsvallen och Rissnadagarna i Norlbygda! Vi har haft så roligt! Tack än en gång!

Styrelsen RHBF, gm Margita Gustafsson, ordförande

Dagens ros ger vi till Norråkers bagarstugeförening som firade 25 år och bjöd alla, även icke medlemmar, på surströmming med tillbehör, kaffe och goda tårtor.

Tusen Tack.

Margareta och Kjell-Ove

Annons

Mer läsning

Annons