Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barbro Falkeström

/

Vi sitter handfallna och undrar över hur livet någonsin ska kunna hamna på rätt köl igen efter att hon har tagits ifrån oss.

Annons

Är det över huvud taget möjligt att acceptera att världens starkaste hustru och mamma helt plötsligt har slutat andas – att livet kunde tas ifrån henne under en kaffepaus mitt i livet?

– Varför finns det blodproppar, frågade ett oändligt ledset barnbarn när det obegripliga skulle berättas. Hur förklarar man för barnbarnen att de aldrig kommer att få träffa sin mormor igen? En mormor som stått för så mycket trygghet, värme och glädje?

De senaste elva åren har barnbarnen varit hennes stora glädje i livet. Barnbarn som alltid refererat till mormor som den som lagar de godaste pannkakorna, som är bäst på att sy och som alltid finns till hands. Ett barns sätt att beskriva någon som bryr sig om. Och under hela sitt liv har hon verkligen varit en klippa; inte bara för sin närmaste familj, utan för alla i sin närhet. En ärlig och äkta omsorg som kom direkt från hjärtat. Hon har alltid satt andra framför sig själv.

Vi vill tacka innerligt för den tid vi har fått tillsammans med henne. Det stora hålrum hon lämnar efter sig går inte att få grepp om just nu och sorgen går inte att beskriva.

Lars, Åsa, Karin och Hanna med familjer

Mer läsning

Annons