Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Atle listar

/

Atle Morseth Edvinsson är 18 år. Han gillar böcker, hiphop och att äta lunch på Tingshuset.

Tecknad serie

Klassiker i annat format: Frans G. Bengtssons romaner om vikingen Röde orms äventyr har utsetts till några av 1900–talets viktigaste svenska böcker. Själv har jag inte läst dem, men jag har dem i bokhyllan. Och jag HAR läst böckerna i serieformat, tecknade av Charlie Christensen (Arne Anka). De finns på länsbiblioteket, och rekommenderas å det varmaste.

Musik

Duvor mot toppen: På torsdag kommer Årebördiga John Duva till Östersund och Storsjöteatern. När man får chansen att gå och se musik live tycker jag att man ska ta den. När man har chansen att gå och se ett band som fått nationellt erkännande, är på väg uppåt och dessutom kommer från länet. Ja, då är det rent av dumt att inte gå och se dem.

Musik

Draghjälp: Den 10 december drar Musikhjälpen igång i P3. Gina Dirawi, Kodjo Akolor och Jason Diakité kommer att bo i en glasbur på ett torg i Malmö och sända radio och TV (SVT) i en vecka. Ändamålet: Samla in pengar till kampen för att barn i slummen ska ha tillgång till rent vatten. Ett mischmasch av artister kommer att gästa buren, och spela. Kolla in, du kan om inte annat hjälpa ett barn i nöd.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons